Är du vår nästa kollega?

Gör karriär hos Aitech

AITECH arbetar mot industrin i allt från projektering av nya kundspecifika lösningar inom automation till eftermarknad med ombyggnation, optimering, felsökning och processuppföljning. Vi har bred och hög kompetens i företaget och arbetar som ett lag för att erbjuda kunder en helhetslösning där den samlade kompetensen är nyckeln till framgång. Genom ständig kompetensutveckling säkerställer vi att vi är uppdaterade på ny teknik.

Med hjälp av modern automationsteknik skapar vi lösningar för att både möjliggöra och effektivisera våra kunders produktion. Våra projekt och uppdrag varierar i storlek och form, dels projekterar vi färdiga projekt tillsammans med våra kunder men även ombyggnationer, optimeringar och felsökningar i befintliga anläggningar. Tillsammans med moderna IT verktyg som vi själva utvecklar samlar vi in och visualiserar processdata och stopptidsdata i molnmiljö.

Det är viktigt att alla i företaget arbetar enligt våra ledord som är: Respekt, Gemenskap, Utveckling, Kvalitet och Flextur (strukturerad flexibilitet).

Intresseformulär

Är du intresserad av att jobba på AITECH i är du välkommen att fylla i detta formulär så har vi dig med i poolen bland potentiella personer som blir aktuella för nya jobb.

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.